Smazat účet

Svůj účet na Dancyře můžeš smazat kdykoli. Jméno, e-mailová adresa, heslo a přihlášení zmizí hned. Tvá adresa zůstane rezervovaná 30 dnů: pokud ji v této době sdělíš naší podpoře, můžeme ti účet vrátit. Potom se všechno smaže nadobro. Zmizí:

  • tvůj profil a přihlašovací údaje
  • uložené akce a potvrzené účasti
  • všechna přihlášení na tvých zařízeních

Přihlas se, abys mohl(a) smazat svůj účet.

Přihlásit se

V aplikaci jdi na Nastavení > Smazat účet.