Kustuta konto
Saad oma Dancyra konto igal ajal kustutada. Nimi, e-posti aadress, parool ja sisselogimised kaovad kohe. Sinu aadress jääb 30 päevaks reserveerituks: kui nimetad selle sel ajal meie toele, saame sinu konto tagasi tuua. Seejärel kustutatakse kõik jäädavalt. Kaovad:
- sinu profiil ja sisselogimisandmed
- meelde pandud üritused ja osalemised
- kõik sisselogimised sinu seadmetes
Konto kustutamiseks logi sisse.
Logi sisseRakenduses mine: Seaded > Kustuta konto.