Обриши налог

Свој Dancyra налог можеш обрисати у било ком тренутку. Име, имејл адреса, лозинка и пријаве нестају одмах. Твоја адреса остаје резервисана 30 дана: ако је у том року наведеш нашој подршци, можемо вратити твој налог. Након тога се све трајно брише. Нестају:

  • твој профил и подаци за пријаву
  • сачувани догађаји и одговори о доласку
  • све пријаве на твојим уређајима

Пријави се да обришеш свој налог.

Пријави се

У апликацији иди на Подешавања > Обриши налог.