Account verwijderen
Je kunt je Dancyra-account op elk moment verwijderen. Naam, e-mailadres, wachtwoord en logins verdwijnen meteen. Je adres blijft 30 dagen gereserveerd: als je het in die tijd aan onze support noemt, kunnen we je account terughalen. Daarna wordt alles definitief verwijderd. Weg zijn:
- je profiel en inloggegevens
- bewaarde events en aanmeldingen
- alle logins op je apparaten
Log in om je account te verwijderen.
InloggenGa in de app naar Instellingen > Account verwijderen.