Usuń konto
Możesz usunąć swoje konto Dancyra w każdej chwili. Imię, adres e-mail, hasło i logowania znikają od razu. Twój adres pozostaje zarezerwowany przez 30 dni: jeśli w tym czasie podasz go naszemu wsparciu, możemy przywrócić twoje konto. Potem wszystko jest usuwane na zawsze. Znikają:
- twój profil i dane logowania
- zapisane wydarzenia i deklaracje udziału
- wszystkie logowania na twoich urządzeniach
Zaloguj się, aby usunąć swoje konto.
Zaloguj sięW aplikacji znajdziesz to w Ustawienia > Usuń konto.