Slet konto
Du kan når som helst slette din Dancyra-konto. Navn, e-mailadresse, adgangskode og indlogninger forsvinder med det samme. Din adresse forbliver reserveret i 30 dage: Hvis du nævner den for vores support i den periode, kan vi få din konto tilbage. Derefter slettes alt for altid. Det forsvinder:
- din profil og dine loginoplysninger
- gemte events og tilmeldinger
- alle indlogninger på dine enheder
Log ind for at slette din konto.
Log indI appen: Gå til Indstillinger > Slet konto.