Dzēst kontu

Savu Dancyra kontu vari dzēst jebkurā laikā. Vārds, e-pasta adrese, parole un pieteikšanās pazūd uzreiz. Tava adrese paliek rezervēta 30 dienas: ja šajā laikā nosauksi to mūsu atbalstam, varam atjaunot tavu kontu. Tad viss tiek dzēsts uz visiem laikiem. Pazūd:

  • tavs profils un pieteikšanās dati
  • saglabātie pasākumi un atbildes uz uzaicinājumiem
  • visas pieteikšanās tavās ierīcēs

Piesakies, lai dzēstu savu kontu.

Pieteikties

Lietotnē dodies uz Iestatījumi > Dzēst kontu.